Mesaj de felicitare cu Ultimul Sunet!

Onorați profesori,

stimați părinți, dragi elevi !

Ne aflăm în fața unui moment deosebit – sărbătoarea „Ultimul sunet”. Este un moment încărcat de emoții profunde, atât pentru absolvenții liceului, cât și pentru ceilalți elevi, totodată pentru cadrele didactice, dar și pentru părinți. S-a mai încheiat un an școlar, în care fiecare dintre noi a dat dovadă de perseverență, răbdare, maturitate și verticalitate.

Dragi  elevi! Anul acesta ați muncit cu multă daruire de sine, acumulând cunoștințe temeinice, pentru a deveni cetățeni destoinici, făuritori ai societății de mâine.

Astăzi ca și întotdeauna ne mândrim cu elevii care pe parcursul anului de studii au obținut rezultate frumoase la diverse concursuri școlare și extrașcolare organizate în cadrul sectorului și municipiului, de asemenea ne mândrim cu elevii instituției care au venit la acest sfârșit de an școlar cu rezultate excelente la învățătură, obținând binemeritatul titlu de elev eminent.

Acest fapt ne dovedește că efortul nostru al tuturor: profesori, elevi, părinți a dus la rezultatele multdorite, că munca depusă pe parcursul anului de studii a fost eficientă și că dăruirea, eforturile și convingerile noastre n-au fost în zadar. Sunt convinsă că rezultatele frumoase obținute de elevi este, în fapt, recunoașterea unei munci făcute cu dăruire și responsabilitate, cu o mare investiție afectivă, cu răbdarea și puterea de a duce lucrurile până la reușită.

Felicitări, dragi elevi! Vă doresc și în continuare cât mai multe realizări, înțelepciune și aspirații spre frumos. Trebuie să recunoaștem că realizările obținute se datorează și colectivului minunat de pedagogi.

Stimați profesori, dragi colegi!  Vă adresez sincere mulțumiri și îmi exprim recunoștința și încrederea în tot ceea ce faceți pentru tânăra generație și pentru binele  școlii noastre.

Toate demersurile întreprinse de școală în numele învățăturii și ale educației sunt realizate de dumneavoastră cu dedicație, competență și responsabilitate.

Dragi colegi, vă mulțumesc pentru dăruire, pentru profesionalismul de care dați dovadă an de an și vă urez sănătate și putere de muncă, fie ca vacanța de vară să vă dea energie, noi puteri și motivație de a continua munca nobilă în educarea  tinerei generații.

Onorată asistență!

Astăzi este o zi deosebită pentru toți, dar specială pentru absolvenții instituției noastre.

Dragi absolvenți, acesta este momentul vostru. Trăiți-l frumos,  imprimați-l adânc în memoria voastră, în sufletul vostru. Sunteți frumoși și buni, sunteți curajoși, inteligenți și descurcăreți. Aveți în față viața și libertatea mult visată în a face alegeri!

Peste tot să păstrați viu spiritul Minervei și să demonstrați tuturor, cu mândrie, că anii pe care i-ați petrecut în acest liceu constituie o fundație solidă pentru viitorul vostru.

Să nu uitați nici o clipă să le mulțumiți părinților pentru că ei v-au susținut și suntem convinși că o vor face și în continuare.

Se încheie azi o etapă din viața voastră pentru a face loc unui alt început. Noi, profesorii, am încercat să vă modelăm așa cum am știut mai bine. Voi întotdeauna veți fi prilej de mândrie pentru noi. Voi sunteți cartea noastră de vizită. Oriunde veți merge să nu uitați niciodată că zborul vostru spre împlinire a început aici, în Liceul Teoretic „Minerva”!

Fie ca acest zbor să vă fie înalt, credința puternică, iar gândul senin și îndrăzneț!

Mult succes pe noua cale a vieții!

Dragi părinți!

Vă aducem sincere mulțumiri că ați răspuns chemărilor școlii, că v-ați implicat într-o manieră tot mai activă în activitatea școlii și ne-ați sprijinit în toate demersurile noastre pedagogice, ați avut întotdeauna o atitudine pozitivă și constructivă față de școală. Vă urez să aveți parte de sănătate multă, să fiți mereu alături de copiii Dumneavoastră și să vă bucurați de reușitele lor!

Stimați profesori, părinți, dragi elevi!

Vă urez încă odată cele mai sincere felicitări și urări de bine cu ocazia încheierii anului de studii 2021 – 2022, dorindu-vă multă sănătate, fericire și realizări în continuare! Vă doresc tuturor o vacanță frumoasă cu vise realizabile, iar absolvenților succese la examene și drum bun în viață!

Cu profund respect,    

Ana Macarevici,

directorul IPLT” Minerva”.