Mesajul Directorului cu ocazia noului an școlar „Bun venit la școală!”

Onorați profesori, stimați părinți, dragi elevi,

Astăzi este o zi deosebită, plină de semnificație, bucurii și de speranță, căci acest început frumos de toamnă, dragostea și setea de carte iarăși ne-a adunat pentru a ne spune reciproc: „Bun venit la școală!”

Chiar dacă vacanța niciodată nu este suficientă, așteptăm cu nerăbdare sunetul clopoțelului pentru a păși în noul an școlar 2022 – 2023, pe care ni-l dorim cu toții mai bun, cu mai multe realizări frumoase, cu credința și speranța într-o lume mai bună.

La acest început de an școlar vă doresc vouă, dragi elevi, succese și realizări cât mai frumoase. Am certitudinea că ambiția, sârguința, perseverența, dragostea de carte, alături de responsabilitate și de optimismul și gândul tineresc vor înscrie și acest an școlar în bogata tradiție a liceului nostru, ca un an al realizărilor, succeselor și împlinirilor. Vă doresc tuturor să fiți pe parcursul anului de studii din ce în ce mai performanți, să aveți suficiente motive de mândrie pentru rezultatele și cunoștințele dobândite.

Elevilor clasei I-âi le doresc, la început de drum: „Bun venit în familia noastră comună – IP LT „Minerva”. Vă îndemn să prindeți drag de carte, de colegi, profesori și de școală. Să descoperiți împreună cu învățătoarea voastră tainele cărților și ale învățăturii, miraculoasa lume a cunoștințelor.

Cuvinte de felicitare le adresez elevilor claselor absolvente. Dragi elevi,vă îndemn să dați dovadă de multă responsabilitate pentru a obține rezultatele multdorite, pentru a putea transforma visele și provocările vieții într-o reușită, pentru a realiza acel viitor frumos la care aspirați și pe care vi-l doriți.

În aceste momente festive  îndemn toți elevii liceului să-și deschidă cugetul și sufletul pentru a primi cu recunoștință darul cunoașterii, oferit cu generozitate de către cadrele didactice ale liceului.

Onorați profesori, dragi colegi,

   Vă mulțumesc pentru dăruirea Dumneavoastră, pentru profesionalismul de care dați dovadă an de an și Vă doresc urări de bine, sănătate, putere de muncă, energie și credință în tot ceea ce faceți, performanțe și reușite profesionale în noul an de studii.

         Stimați părinți,

  Vă mulțumesc pentru susținere și încredere, Vă doresc ca dragostea și dorința Dumneavoastră  de bine pentru copii să fie răsplătită prin rezultate foarte bune la învățătură. Am convingerea că putem conta și în acest an de studii  pe o colaborare constructivă, pe o relație armonioasă cu profesorii pentru binele copiilor și pentru buna desfășurare a procesului educațional, putem conta pe  sprijinul și implicarea Dumneavoastră în toate demersurile educaționale ale instituției.

          De asemenea astăzi aduc sincere mulțumiri personalului didactic, didactic auxiliar, nedidactic, părinților, tuturor celor care au contribuit la pregătirea instituției pentru noul an de studii.

     Încă odată felicitări tuturor: elevi, profesori, părinți cu începutul unui nou an școlar.

       Doresc ca noul an de studii să fie un an productiv, plin de reușite și răbdare pentru a face față tuturor provocărilor și doresc multă responsabilitate pe măsura cerințelor actuale.

      Tuturor succese frumoase în noul an școlar.

       Drum bun în Țara Cunoștințelor!